iOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMOBILE TIPS

Sådan blokeres applikationsadgang til mikrofonen fra iPhone og iPad - iOS-fortrolighed

Når jeg installere og køre en app på iOS, i vores daglige travlt tænker vi ikke meget, og vi trykker på "Tillad”Når det spørger os, om vi tillader adgang til en ressource / funktionalitet af iPhone eller iPad.
De fleste applikationer kræver adgang til "Anmeldelse center"Eller"Push Notification". Funktion, hvorfra vi fra tid til anden kan modtage underretninger fra den applikation.

Der er programmer eller spil, der ud over at Push Notification spørge os adgang til andre funktioner eller information. For eksempel, en applikation, som vi kan tage billeder, udover den officielle Apple (Kamera), beder os om adgang til "kameraet", fotogalleriet og mikrofonen, hvis det har evnen til at optage video.
Det ville ikke være en proproblem, men der er applikationer, der kører i baggrunden eller butik videooptagelser / lyd si billeder cloud servere, undtagen brugte Apple. iCloud. Så det er ikke sikkert, at når du åbner et program, optager mikrofonen ikke uden at vide alt, hvad du siger, eller de omgivende lyde fraproomkommer. Det er sikreste at kun give adgang til mikrofonen til sikre og ofte anvendte applikationer.

Sådan begrænser du adgangen til apps på din iPhone eller iPad

Som privatlivsindstillinger kan de findes i "Indstillinger">"Privatliv".

I "Privatliv" går vi til "Mikrofon", hvor vi finder en liste over applikationer, der har anmodet om adgang til mikrofonen fra iPhone eller iPad.

Fra listen over programmer kan vi skubbe tænd / sluk mikrofon til en bestemt anvendelse.

Efter at være slået fra, når jeg åbner programmet vil blive underrettet om dette ikke længere har adgang til at bruge mikrofonen og det ønskede adgang til indstillingerne.

"Åbn indstillinger”Og vælg, om du vil give applikationen adgang til mikrofonen fra iPhone eller iPad.

Tags

Giv en kommentar

Mobile Apps, Tutorials og News:
juster telefonen samsung gt s5222, 240.320oyun indir,
Tilbage til toppen knap
Luk