Facebookmobile appsMOBILE TIPS

Hvordan kan vi deaktivere nærheden Friends (eller meddelelser for denne funktion) i mobile applikation Facebook

Senest Facebook blev tilføjet en række Nye steder har for mobil applikation, Herunder Nærliggende Friends, Funktion, der giver brugerne mulighed for at Del uiasca placering med venner (eller mere præcist meddelelse venner af en bruger, når han er i enprofortabes fra dem). I betragtning af at denne funktion er en valgfri (Det er op til brugerne, hvis de ønsker at bruge det eller ej) for at være funktionel og venner vil helt klart have det aktivere den mobile applikation, der anvendes på smartphone forudsat (funktionen kan angive præcis placering en bruger, hvis han vælger at dele uiasca placering på kort for en vis periode).

Nærliggende Facebook-venner

Med funktionen er aktiveret, vil det ikke være deaktiveres automatisk, men brugeren bliver nødt til at fra manuelt så vil du ikke ønsker at gøre deres placering er kendt. Til Nærheden deaktivere Friends in Facebook mobil applikation (Begge Android og iOS), Venligst trykke på Mere> Venner i nærheden> Placering Settings > Placeringsdeling (På den måde kan du holde et referat af placering dig, men det vil ikke blive delt med venner se på Facebook).

disable-nærheden-venner

Hvis du føler Nærliggende Friends som funktion, der krænker dit privatliv og ikke ønsker at bruge den til at finde eller være placeret af venner (placering kan deles med venner, eller ser offentligheden) Så er du bare nødt til at lade handicappet (Da det indstillet som standard), Eller Fra ved hjælp af ovenstående anvisninger. Hvis du ikke har noget imod at se placering med venner Del på Facebook, men er irriteret Meddelelser vises denne funktion, kan du deaktivere push-meddelelser giver hanen Mere> Konto Settings > Mobil push.

Bemærk: For at berolige brugerne, der betragtes som en krænkelse af privatlivets fred i nærheden Friends, men du kan ikke hjælpe, men bruge denne funktion, Facebook forsikrer dem om, at de altid kunne slette det registreret dataservere sociale netværk direkte fra programindstillingerne Mobile.

Giv en kommentar

Tilbage til toppen knap