iOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneMOBILE TIPS

Hvordan kan vi nulstille iPhone eller iPad fuldstændigt med iOS 11 (Slet alt indhold og Settings)

Vi ved ikke nøjagtigt, om der er en forhåndsvisning af iOS 11Men efter installation mange brugere klager over, at Jeg kan ikke helt nulstille iPhone eller iPad. "Slet alt indhold og Settings”Han svarer ikke på nogen måde.

Det lader til, at denne fejl er nært beslægtet Apple IDCPC logget iPad eller iPhoneog løsning proProblemet er at logge iCloud-kontoen fra enheden.

Sådan nulstilles og slettes alle data på din iPhone eller iPad med iOS 11

Først bør du slet proopdater tråd til iOS 11 Beta. Sletning af dette profil vil ikke føre til nedgradere efter Nulstil.

tage til Settings > Generelt > Profil

tryk iOS Beta-software Profil og "Fjern Profil".

Efter sletning proiOS Beta-softwaretråd, vi tillader ikke Apple Enheds-id. Vi tager til "Settings"Og klik på den første mulighed i menuen, hvor er brugernavnet, så"Log ud".

Fading iCloud datatilstedeværelsesflaget på enheden.

Efter dette trin er afsluttet, vi kan komme videre sletning og Nulstil enhedens iOS 11.

Settings > Generelt > vi løber indtil “Nulstil”- den sidste mulighed nederst> Slet alt indhold og Settings.

Prosletning af sletning af data og den generelle nulstilling kan tage flere minutter. Efter genstart af enheden har du stadig iOS 11 Beta, men for at fortsætte med at modtage opdateringer til denne version skal du tilmelde enheden igen i Apple Betasoftware Program. 

stealth

Redaktør af informationsteknologiartikler, gadgets og mobiltelefoner.

Giv en kommentar

Tilbage til toppen knap