iOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMobilnavigation @GPSMOBILE TIPS

Deaktiver placering funktionen på din iPhone eller iPad (iOS Beliggenhed)

mange applikationer og endda operativsystemkomponenter iOS (iPad, iPhone, iPod) Jeg bruger PLACERING at indsamle og give forskellige oplysninger til brugerne.
Fra applikationer, der viser Vejr si prognoza metode for aktuelle placering, til GPS-applikationer for chauffører, allm google Maps si WazeAlle bruger placering service. Beliggenhed Tjenester.

Hvis mange brugere placering tjeneste repræsenterer en fordel, der er nok til, hvem denne lokaliseringstjeneste aktiveres permanent, giver dem hovedpine. Enten vil de ikke have telefonen til at "vide", hvor den skal hen, eller hvor mange skridt de har taget, eller så bruger denne tjeneste batteristrøm. Årsagerne er mange og diskutable.

Før du ser Som du kan deaktivere placering tjeneste pe iPhone, iPad eller iPod touch, skal du vide, at hvis du mister din iPhone, kan den ikke længere findes gennem applikationen "Find min iPhone"Heller ikke i ansøgningen"Find My Friends"Du kan ikke findes mere.

Hver gang placeringstjenesten kører i baggrunden, betyder, at et applikations- eller operativsystemmodul forespørger om din placering. Dette er markeret med et ”navigationspilen”Som vises i den øverste bjælke ved siden af Bluetooth eller batteri.

Hvordan deaktivere placering på din iPhone, iPad eller iPod touch

Lokationstjenesten kan findes i “privatlivsindstillinger”Af enhver enhed med iOS-operativsystem.

tage til Settings > Privatliv, og øverst på skærmen har vi "Beliggenhed Tjenester". Denne service startes som standard og anbefales ved hver nye systeminitialisering.

Klik på "Beliggenhed Tjenester”Og skift til“ Location Services ” grønne knap Hvis du vil slå placering.

"Sluk" i dialogboksen om, at denne funktion vil være deaktiveret, og at "Find min iPad" eller "Find min iPhone" -tjenester ikke længere vil være tilgængelige.

Når du har taget dette trin, er GPS-lokaliseringstjenesten blevet deaktiveret på din iPhone eller iPad.

Bemærk, at en tæt mobildata (mobile internet 3G / 4G) tjeneste Bluetooth si Wi-Fi eller tilstand er aktiveret "Aircraft"Hvilket antyder lukke al kommunikation iPhone, IKKE tæt og placering tjeneste.
Du har bemærket det prosandsynligvis de billeder, der er taget fra flyet, selvom du befinder dig i en højde på over 11.000 m med tilstanden "Fly" aktiveret, holder de nøjagtige data om din placering.

Her er den placering af et billede taget på din højde, flyet:

Når lokaliseringstjenesten er lukket, vil iOS og installerede programmer ikke længere kunne få adgang til din placering.

stealth

Redaktør af informationsteknologiartikler, gadgets og mobiltelefoner.

One Comment

  1. Meget gode råd! Ud over de kritiske øjeblikke, når du er tabt i en fremmed by, eller du har brug for gps til når du bruger kortet emne, er det bedst at deaktivere denne funktion.

Giv en kommentar

Tilbage til toppen knap