Android @GoogleAndroid appsMOBILE TIPS

Stop synkronisering eller fjern kontaktpersoner fra Android Google+ Google Contacts

Probabil i at forsøge at blive en rigtig konkurrent til Facebook (Selv mobiltelefoner) google en anordning placeret på alle lokaliteter med Android, anvendelsen google+. Der ville ikke være nogen proproblem, men denne applikation synkroniserer automatisk alle kontakter Google+ og bringer dem til telefonbogen (i Kontakter). Sådan vågnede jeg natten over, da nogle af mine venner ... "blev fordoblet". Kontakter optrådte to gange i Kontakter.

For at forhindre og / eller løse dette proproblem, er den nemmeste måde at stoppe synkronisering af dine kontakter med Google+ appen.

Stop synkronisering af kontaktpersoner med adressebogen Kontakter Google+.

1. Åbn Google+ appen> Settings.

Google Plus - Settings

2. Fra “Settings", Vi går til kontonavnet (under Konti Settings).

Google Plus - Konti Settings

3. Efter kontoindstillingerne indtaster vi "kontakter".

Google Plus - Kontakter Settings

4. I afsnittet “kontakter" Fravælg begge muligheder.

1. Hold kontakter ajour - Dybest set bringer denne mulighed kontakter op Google Plus in Android kontakter.

2. Inproog forslag.

Screenshot_2013-10-16-17-34-03

Efter fjerne markeringen af ​​de to muligheder, alle de kontakter fra Google+ eller forsvinde fra Android Kontakter. Dette hjælper med at forhindre dublerede kontakter og tilstedeværelse af kontakter, der ikke har bemærket nogen tal.

amtelefon.com - Fjern Google Plus kontaktpersoner fra Android Kontakter.

stealth

Redaktør af informationsteknologiartikler, gadgets og mobiltelefoner.

Giv en kommentar

Tilbage til toppen knap