Android @GoogleiOS Appsmobile appsHvad er nyt

Twitter introducerer mulighed for at flytte

Twitter vil snart gøre en gave til sine brugere, at mens de ventede på: evnen til at give flytte tweets af visse brugere. Mere specifikt tweets si retweet sites respektive brugere vil ikke længere blive vist på tidslinje dem, der har givet flytteOg sidstnævnte vil ikke modtage Bemærkninger hvad om brugere, der sender post "dem forvirrede."

Twitter-mute

Denne indstilling er en høflig version af unfollow, Brugere, der har tyst ikke informeret om denne kendsgerning. De vil også fortsætte med at tilføje til favorit eller reagere på tweets eller omfordeler (Retweet) tweets Ulempen er, at du bryder dog bruge denne mulighed vil du give flytte kun individuelle brugere, Ikke at hele samtaler der generer dig (for at gøre dette, kan du bruge, men Tweetbot).

Mute er tilgængelig opdatere der Twitter begyndte at distribuere det i går brugere iOS si AndroidSnart følgende kan bruges på hjemmesiden Twitter.com. Hvis der stadig ikke er tilgængelig på din konto, der er bare en smule tålmodighed: i sidste ende vil du være i stand til at nyde stilheden og renholdelse af tidslinje blottet for nonsens at brugerne fortsætte med at se dem af forskellige årsager uforklarlige.

Tags

Giv en kommentar

Mobile Apps, Tutorials og News:
tp.storeovmobi.com,
Tilbage til toppen knap
Luk